Lyžařské novoměstsko



Zahájení úprav lyžařských tratí

Zahájení úprav lyžařských tratí

Včera byla ve spolupráci s firmou Askino zahájena úprava lyžařských tratí. Upraven byl úsek začínající na Samotě u Mrázků v Jiříkovicích, který dále pokračuje přes Bednářův kopec do Vlachovic a na …

Číst dále
 
Výhled na nadcházející víkend

Výhled na nadcházející víkend

Za poslední dva dny napadlo na Novoměstsku přibližně 10 cm, ve vyšších polohách i 15 cm sněhu a teplota se pohybuje okolo bodu mrazu. Dle předpovědi se má ve čtvrtek přechodně …

Číst dále
 
Druhá polovina ledna ve Vysočina Areně

Druhá polovina ledna ve Vysočina Areně

Leden vstupuje do druhé půle a počasí tomu začíná trochu odpovídat. Teploty jsou pod bodem mrazu, zato sněhu je stále nedostatek. Po oblevě, která zahrozila minulý týden, …

Číst dále
 
Lyžování ve Vysočina Aréně

Lyžování ve Vysočina Aréně

Přírodního sněhu na Novoměstsku stále ještě není tolik, aby bylo možné najíždět lyžařské tratě. Zato ve Vysočina aréně je pro lyžaře od dnešního dne nachystán 2 …

Číst dále
 
Ukončení sezóny

Ukončení sezóny

Poslední vločka, ležící ve stínu pučícího stromu při jarním vánku, roztála. Nechť je jí země lehká. Se zármutkem v srdcích vám oznamujeme, že dne 31. …

Číst dále
 
Poslední lyžování

Poslední lyžování

Lyžovat už se dá pouze ve Vysočina aréně. Žádné tréninky ani závody už v aréně probíhat nebudou, tudíž je aréna volně přístupná nepřetržitě za denního …

Číst dále
 
Lyžování v týdnu od 6. 3.

Lyžování v týdnu od 6. 3.

Jak už bylo psáno v předchozích článcích, lyžování už je možné pouze ve Vysočina aréně. Vzhledem ke zhoršujícím se podmínkám bude upravována pouze část tratí …

Číst dále
 
Lyžování ve Vysočina aréně

Lyžování ve Vysočina aréně

Více jak týden už nám převažují vysoké teploty a mimo areál Vysočina arény už nemáme žádný sníh. Z toho důvodu je možné lyžovat už pouze …

Číst dále
 
Velká obleva

Velká obleva

Teplá fronta nám kromě vysokých teplot donesla i vydatný déšť. V nižších polohách sníh už skoro není a ve vyšších polohách je sníh silně promáčený. Z …

Číst dále