Lyžařské Novoměstsko

Novinky připravené pro sezónu 2015/2016

/ Nové Město na Moravě

V nadcházející lyžařské sezóně budou z grantového programu na podporu úpravy lyžařských běžeckých tras, z Fondu Vysočiny, použity peníze na opravu mostku na Fryšavě a …

Novinky připravené pro sezónu 2015/2016

V nadcházející lyžařské sezóně budou z grantového programu na podporu úpravy lyžařských běžeckých tras, z Fondu Vysočiny, použity peníze na opravu mostku na Fryšavě a výrobu přemostění na Krátké. Na Kadově se počítá s upravením nájezdové plochy u stávajícího mostku tak, aby rolba mohla bezpečně projet. Dále budou financovány i drobné práce na lyžařských tratích, jako je například prořezávka dřevin a náletů. Finanční příspěvek bude samozřejmě využit i na financování údržby lyžařských tras.

Kraj Vysočina v letošním roce spustí i mapu všech upravovaných běžkařských tras na Vysočině. Z tohoto důvodu Mikroregion Novoměstsko nakoupí na všechny stroje, které trasy upravují, GPS navigace. Z pohodlí domova se tak budete moci podívat, jaký lyžařský okruh je momentálně upraven.

K mapě aktuálně upravených okruhů na vysočině se dostanete proklikem na banner Kraj Vysočina – Kam na běžky, který je umístěn na hlavní straně tohoto webu.

Z BÍLÉ STOPY (1)ban_mikroregionban_podcasty

Lyžování podporují

baner2LBT1629716298EG-Dlogokraj-logonovomestsko_225_blueKoruna_Vysociny_logo_horizontal_colour_inversLogo – podpora lyžařských tratí